عضویت در کانال مدرسه مدیریت

یادگیری سیار (Mobile Learning) نظریهٔ جدیدی است که به تازگی در مجامع علمی و آموزشی مطرح شده است. یادگیری سیار باعث می‌شود تا شما در هر زمان که بخواهید به منابع علمی مورد نیازتان دسترسی پیدا کنید. ظرفیت جستجوی بالا، تعاملات غنی، حمایت قوی از یادگیری مؤثر و ارزیابی مبتنی بر عملکرد، از ویژگی‌های دیگر یادگیری سیار است. به عبارتی یادگیری سیار، یادگیری الکترونیکی است که مستقل از زمان، مکان و فضاست.

به منظور ايجاد زمينه هاي جديد يادگيري سيار (Mobile Learning) و آموزش مجازي با استفاده از محتواي ناب مديريت و کسب و کار و گلچين مطالب منتخب ارسال شده در گروه ها، اقدام به راه اندازي کانال  مدرسه مديريت نموده است. حوزه هاي اصلي 10 گانه مطالب ارسالي در اين کانال عبارتند از: 1.    آموزش مجازي مديريت / 2.    نکات ناب مديريتي / 3.    اطلاع رساني مديريتي / 4.    مقالات مديريتي / 5.    کتاب هاي مديريتي / 6.    پادکست صوتي مديريتي / 7.    کليپ تصويري مديريتي / 8.    موردکاوي هاي مديريتي / 9.    فرهنگ واژگان مديريت / 10.    انديشمندان مديريت.

----

از اول بهمن 1398 کانال مدیریت اسلامی و جهادی در پیام رسان بله با هدف انتشار محتوای ناب چند رسانه ای (شامل نکات ناب، اخبار و تحلیل، مقالات علمی، کتابها، جزوه های دانشگاهی، رساله و پایان نامه ها، پروژه های تحقیقاتی، همایش و نشست های علمی) با موضوعات مدیریت اسلامی، مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی ایجاد شده است.