نخستین جلسه شوراى تحول و نوسازى نظام آموزشی کشور به ریاست حجتالاسلام سیدسعیدرضا عاملى دبیر شوراى عالى انقلاب فرهنگى در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
?دکتر جمیله علم الهدی در تشریح ویژگی سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش گفت: این سند در اسناد جمهوری اسلامی ایران جزء اسناد منحصر به فرد است چرا که این سند به صورت کاملاً بومی و مبنایی تهیه شده است.
?وی ادامه داد: حمایتهای ویژه مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی» از سند تحول بنیادین از دیگر ویژگیهای این سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
?دکتر علم الهدی با اشاره به فصل هشتم سند تحول که تأکید بر همکاری همه دستگاههای دولتی و غیردولتی برای اجرایی سازی سند دارد، خاطرنشان کرد: در رویکرد جدید شورای تحول و نوسازی قصد داریم به جای پرسشگری برای اجرای سند تحول بنیادین به اجراییسازی آن کمک شود.
وی، با تأکید بر اینکه سند باید هر ۵ سال به روز رسانی شود، گفت: این امر به همکاری مشترک و همچنین به کمک آموزش و پروش نیاز دارد.
?دکتر علم الهدی گفت: با اشاره به اینکه به طور ناخواسته و به اشتباه سند تحول بنیادین با سند آموزش و پرورش معادل شد، گفت: مسئله این سند، تعلیم و تربیت کشور است.
?وی، با تأکید بر اینکه تعلیم و تربیت بینرشتهای و بین دستگاهی است، افزود: بحث تعلیم و تربیت به وزارتین آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم و بهداشت و همچنین صدا و سیما مربوط است.