زندگینامه

اینجانب باقر شاملو فرزند محمدامین در سال 1339 در شهرستان ملایر (استان همدان) متولد شدم. پس از اخذ دیپلم در ملایر در سال 1358 با انتخاب دانشگاه شهیدبهشتی (به عنوان اولین انتخاب) در رشته حقوق پذیرفته شده و با گذراندن تعداد 161 واحد درسی در شش ترم تحصیلی و احراز رتبه اولی فارغ التحصیل کارشناسی حقوق شدم.

در مهرماه 1365 در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شده و با توجه به شرایط جنگ، پایان نامه ام را با موضوع «جرمشناسی جنگ» با راهنمایی اساتید فقید مرحوم دکتر مهدی کی نیا و دکتر رضا نوربها گذراندم. سپس با قبولی در آزمون اعزام به خارج از کشور در مقطع دکتری (سهمیه یک نفر در گرایش جزای بین الملل سال 1369) به فرانسه اعزام شدم و ضمن گذراندن مجدد مقطع کارشناسی ارشد (D.E.A) و طی مقطع دکتری در سال 1379 به ایران بازگشتم و بلافاصله در دانشکده حقوق دانشگاه شهیدبهشتی به انجام وظیفه و تدریس مشغول شدم.

ضمنا از سال 1370 نیز با اخذ پروانه وکالت به صورت پاره وقت به امر وکالت می پردازم. تا به حال علاوه بر تدریس سمت های ذیل را نیز در دانشکده بر عهده داشته ام:
1. معاون آموزشی دانشکده
2. معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده
3. معاون گروه جزا و جرم شناسی
4. ریاست دانشکده حقوق
5. مدیر گروه حقوق بشر
6. مدیر گروه حقوق واحد دبی (دکتری حقوق بین الملل و کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین الملل)
7. مدیر امور حقوقی دانشگاه و مشاور رئیس دانشگاه
8. رئیس کارگروه هیأت عالی تجدیدنظر رسیدگی به شکایات دانشجویان وزارت علوم