شرکت، تدریس و برگزاری دوره‌های تخصصی علمی

رديف نام دوره تاریخ، محل برگزاری و برگزار کننده
1 شرکت در دوره آموزشي بازار سرمايه اسلامي مهرماه 1388، سازمان بورس اوراق بهادار و پژوهشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران.
2 شرکت در کارگاه روش تدریس مهرماه 1390، موسسه غیرانتفاعی هشت بهشت اصفهان، اصفهان، ایران.
3 شرکت در دوره‌ی تخصصی مدل‌های تعادل عمومی تصادفی پویا مهرماه 1391، پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، تهران، ایران.
4 شرکت در فرصت مطالعاتی شش ماهه دیماه 1391 الی تیرماه 1392، دانشگاه ولونگونگ استرالیا، استرالیا.
5 شرکت در دوره‌های تخصصی EndNote، Developing a Critical Argument و Self-Editing Your Thesis اردیبهشت و خرداد ماه 1392، دانشگاه ولونگونگ استرالیا، استرالیا.
6 شرکت در کارگاه پژوهشی نگارش مقالات به زبان انگلیسی جهت چاپ در مجلات ISI آذرماه 1393، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.
7 شرکت در کارگاه پژوهشی پروپوزال‌نویسی آذرماه 1393، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.
8 سخنرانی در نخستین نشست علمی قاعده‌گذاری ارزی در چارچوب اقتصاد مقاومتی دی ماه 1393، بانک انصار، تهران، ایران.
9 شرکت در Advances in Economics: A PhD-Level Training Workshop The International Iranian Economic Association (IIEA), Bilgi University, Istanbul, Turkey, August 26-29, 2015
10 شرکت در کارگاه روش‌ها و فنون تدریس خرداد ماه 1395، مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.
11 برگزاری دوره تخصصی مدیریت بازرگانی و تجارت بین‌الملل خرداد ماه 1395، مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.
12 شرکت در Iranian-German Academic Relationship- an administrative educational approach toward a strategic partnership 12-13 Dec, 2016, University of Tehran, Tehran, Iran.
13 شرکت در کارگاه ملاک‌های عام انتخاب و ارزیابی نشریه‌ها بهمن ماه 1395، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.
14 شرکت در کارگاه مدیریت اطلاعات علمی و منابع الکترونیکی مهر و آبان ماه 1396، مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.
15 شرکت در ادوار مختلف “طرح نظرسنجی از متخصصین اقتصادی” ادوار مختلف، پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، تهران، ایران.
16 مدیر نشست “اثرات کووید-19 بر اقتصاد ایران” اردیبهشت 1400، مرکز مطالعات اقتصادی و سیاسی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.
17 برگزاری کارگاه آموزشی “اقتصادسنجی کاربردی مقدماتی با نرم‌افزار Eviews” مهرماه 1400، مرکز مطالعات اقتصادی و سیاسی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.
18 سخنرانی در پنجمین پیش‌نشست همایش ملی “بازشناسی چالش‌های رشد اقتصادی در ایران: تبیین موانع تولید و بهسازی راهبردها و سیاست‌ها” مهرماه 1400، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، تهران، ایران
19 سخنرانی در نشست “ظرفیت‌های اقتصادی و سیاسی عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای” آبان‌ماه 1400، مرکز مطالعات اقتصادی و سیاسی، دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران