ســـــوابق پژوهش

1) دو سال همکاری با موسسه حقوق تطبیقی دانشگاه تهران
2) دو سال همکاری با موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی

عنوان برخی مقالات تالیف شده:

"آزادي اراده و سلب توانايي باروري" , فصلنامه پزشكي باروري و ناباروري, نسخه 11, صفحات:295-303, 1389.
"جايگاه حقوق زارعانه در نظام قضايي ايران" , مجله تحقيقات حقوقي_نشريه دانشكده حقوق دانشگاه شهيد بهشتي, صفحات:163-189, 1389.
"معيار تشخيص وجود حسن نيت بيمه گذار و بيمه گر در قرارداد بيمه" , پژوهشنامه بيمه (صنعت بيمه سابق), صفحات:45-69, 1389.
"استصناع در فقه و حقوق ايران" , مجله تحقيقات حقوقي_نشريه دانشكده حقوق دانشگاه شهيد بهشتي, 1388.
"حقوق اشخاص ثالث در قرارداد رحم جايگزين" , فصلنامه پزشكي باروري و ناباروري, نسخه 34, صفحات:410-436, 1387.
"جايگاه سالمندي در نظام حقوقي ايران" , رفاه اجتماعي_دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي, نسخه 26, صفحات:247-263, 1386.
"مطالعه تطبيقي روند تحول نظام توثيق اموال" , مجله علمي پژوهشي مطالعات حقوقي دانشگاه شيراز.
"Historie du droit" و “Les quasi - contrats” - مجموعه مقاله های Encyclopedie d’Iran دانشنامه حقوق ایران بخش 1 و 11 که زیرنظر موسسه هانری کاپیتان فرانسه توسط انتشارات Lextenso به زبان فرانسه منتشر می‌گردد.