جزوه آموزشی درس استراتژی های مدیریت دانش سازمانی

تعداد واحد: 2 واحد
ویرایش: نسخه شماره یک مورخ پاییز 1396
منبع: پایگاه دانشگاهی دکتر روح اله تولایی http://faculties.sbu.ac.ir/~tavallaei

دریافت کلیه فصل های جزوه آموزشی:

* فصل اول: مولفه های ظهور عصر دانش محور  (لینک کمکی دانلود رایگان فصل اول جزوه)

* فصل دوم: انواع دانش و منابع دانشی سازمان  (لینک کمکی دانلود رایگان فصل دوم جزوه)

پیوست:

1- کتاب مفاهیم و کاربردهای نوین مدیریت دانش (لینک کمکی دانلود رایگان صفحات اولیه کتاب) (این کتاب را می توانید از انتشارات دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهید بهشتی (آقای آریانپور  09121434927) دریافت نمایید.)

2- کتاب "Knowledge Management in Theory and Practice" (لینک کمکی دانلود رایگان متن کامل کتاب)

3- کتاب "Knowledge Management and Business Strategies: Theoretical Frameworks and Empirical Research" (لینک کمکی دانلود رایگان متن کامل کتاب)

4- کتاب "Knowledge Management Strategies: A Handbook of Applied Technologies" (لینک کمکی دانلود رایگان متن کامل کتاب)

5- کتاب "Knowledge Management Strategies for Business Development" (لینک کمکی دانلود رایگان متن کامل کتاب)