درباره من

* زندگینامه:

نام من روح الله تولایی است.

متولد ششم شهریور ماه در شهر شیراز هستم. در همان کودکی بنا بر شرایط کاری پدرم در جبهه های دفاع مقدس، بهمراه خانواده به شهر اهواز رفتیم و تا پایان جنگ تحمیلی در این شهر زندگی کرده ام. پس از پایان جنگ بهمراه خانواده به تهران آمدیم.

تحصیلات ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی خودم را در رشته ریاضی-فیزیک در دبیرستان ولایت علوی تهران به پایان رساندم.

بلافاصله در سال 1381 از طریق کنکور سراسری در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته رشته مدیریت صنعتی و معارف اسلامی دانشگاه امام صادق(ع) پذیرفته شدم و در سال 1389 پایان نامه خودم را با موضوع "تدوین استراتژی دانش شرکت ملی نفت ایران" به راهنمایی پروفسور علی رضائیان (چهره ماندگار مدیریت ایران) با درجه عالی به پایان رساندم و به بنیاد ملی نخبگان کشور معرفی شدم.

پس از آن در دوره دکتری تخصصی رشته مدیریت تولید و عملیات دانشگاه علامه طباطبائی پذیرفته شدم و در آذرماه 1392 از رساله دکتری خود با عنوان "طراحی الگوی توسعه شبکه های دانش در هاب های پژوهش و فناوری صنعت نفت" با حضور هیئت داوران داخلی و خارجی با درجه عالی دفاع کرده و بعنوان اولین نفر در دوره خودم فارغ التحصیل شدم.

اکنون نیز به عنوان عضو هیأت علمی گروه مدیریت تکنولوژی و فناوری اطلاعات دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهید بهشتی مشغول تدریس و پژوهش هستم.

* دانلود متن کامل سوابق علمی و اجرایی روح الله تولایی  (نسخه مهر 1397)