هادی سلیمانی

هادی سلیمانی در سال 1393 دکترای خود را در رشته علوم کامپیوتر (تخصص رمزنگاری) در دانشگاه Aalto فنلاند به اتمام رساند. موضوع دانشنامه ایشان تحلیل اولیه‌­های سبک وزن رمزنگاری است (دریافت فایل دانشنامه). همچنین طی دو دوره کوتاه مدت پسادکتری در گروه رمزنگاری دانشگاه DTU دانمارک به تحقیق در خصوص امنیت اولیه­‌های نوین رمزنگاری متقارن پرداخت.
دکتر هادی سلیمانی از تابستان سال ۱۳۹۴ عضو هیات علمی پژوهشکده فضای مجازی دانشگاه شهید بهشتی است. وی در بهار ۱۴۰۳ از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت. زمینه­‌های پژوهشی مورد علاقه ایشان تحلیل و طراحی اولیه‌های رمزنگاری متقارن و همچنین پیاده­‌سازی امن الگوریتم‌های رمزنگاری است.
فعالیت‌های پژوهشی:
تاسیس و راه‌اندازی آزمایشگاه «سنجش امنیت پیاده ­سازی الگوریتم­ های رمزنگاری (ساپار)».
تاسیس مرکز آپا دانشگاه شهید بهشتی و مدیریت آن به مدت دو سال (۱۴۰۰-۱۴۰۲).
انتشار مقالات متعدد در نشریات و کنفرانس‌های انجمن بین‌المللی تحقیقات رمزشناسی (IACR). لیست کامل مقالات در Google Scholar و dblp قابل مشاهده است.
عضویت در هیات تحریریه مجله IACR Transactions on Symmetric Cryptology (کمیته­ علمی کنفرانس ­FSE) در سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ و همچنین سال ۲۰۲۴.
فعالیت‌های آموزشی:
اسلایدها و ویدیوهای درس رمزنگاری در این صفحه قابل مشاهده هستند.
اسلایدها و ویدیوهای درس رمزنگاری پیشرفته در این صفحه قابل مشاهده هستند.
لیست کامل دروس در این صفحه قابل مشاهده می‌باشد.
فعالیت‌های اجرایی:
مسئول کمیته امور بین الملل انجمن رمز ایران از سال ۱۳۹۷ تاکنون.
عضویت در شورای اجرایی (شورای مرکزی) انجمن رمز ایران دوره یازدهم (۱۳۹۹-۱۴۰۱) و دوره دوازدهم (۱۴۰۱-۱۴۰۳).
معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشکده فضای مجازی از شهریور ۱۴۰۱ تاکنون.
مشارکت در راه‌اندازی و برگزاری مدارس بین‌المللی زمستانه انجمن رمز ایران (مدرسه دوم، مدرسه سوم، مدرسه چهارم) و کارگاه‌های مقدماتی مدارس زمستانه (کارگاه مقدماتی دوم، کارگاه مقدماتی سوم، کارگاه مقدماتی چهارم).
مشارکت در راه‌اندازی و برگزاری وبینارهای انجمن رمز ایران از سال ۱۳۹۹ تاکنون (لینک ویدیوهای مربوطه).