Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

About the Author,

اینجانب محمد حسین آدابی متولد 1328 استان قم دورهء ابتدایی را در دبستان باقریه و دوره متوسطه را در دبیرستان دین و دانش با اخذ مدرک دیپلم در رشته طبیعی در سال1347 به پایان رساندم. در سال 1351 مدرک کارشناسی خود را در رشتهء زمین‌شناسی با رتبهء ممتاز از دانشگاه فردوسی مشهد و مدرک کارشناسی ارشد را در سال 1978 از دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا با بورس وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری اخذ نمودم. عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد اینجانب به شرح زیر است: Sedimentology of the Potomac Group (Cretaceous) and the Aguia Formation (Tertiary) in Prince William county Virginia, USA. در سال 1992 با دریافت بورس از وزارت علوم تحقیقات و فن آوری جهت اخذ مدرک دکترا به کشور استرالیا عزیمت و در سال 1996 مدرک دکترای خود را در رشته سنگ شناسی رسوبی و ژئوشیمی از دانشگاه تاسمانیا دریافت نمودم. عنوان پایان نامه دکترای اینجانب به شرح زیر می¬باشد: Sedimentology and geochemistry of the Upper Jurassic (Iran) and Precambrian (Renison Mine Tasmania) carbonates.